Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat deghizat în măicuță, prins în timp ce apela la mila trecătorilor: "Dumnezeu a spus: Cere şi ţi se va da”

Bărbat deghizat în măicuță, prins în timp ce apela la mila trecătorilor: "Dumnezeu a spus: Cere şi ţi se va da”

Un tânăr din Bacău, deghizat în măicuță, a fost surprins de oamenii legii în timp ce le cerea bani trecătorilor. Polițiștii au descoperit că este vorba despre un bărbat abia când l-au dus la secție.

Bărbat deghizat în măicuță, prins în timp ce apela la mila trecătorilor: "Dumnezeu a spus: Cere şi ţi se va da”
Sursa foto: Poliția Bacău | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   21:12

Polițiștii din Bacău l-au identificat pe bărbatul deghizat în măicuță vineri, 3 martie, în zona Bisericii "Sfântul Nicolae".

Inițial, oamenii legii au crezut că cea care le cerea bani trecătorilor este chiar o măicuță, însă, la sediul Poliției Bacău, aceștia au descoperit că, în realitate, au de-a face cu un bărbat deghizat.

"Celebra «măicuță» a ajuns și la Bacău! Individul deghizat în măicuță a fost depistat în această dimineață în zona Bisericii «Sfântul Nicolae» din Municipiul Bacău.

O patrulă de ordine publică a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului. Acesta a fost condus la Sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat, și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Bacău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Falsa măicuță, prinsă în fapt și la Râmnicu-Sărat

Bărbatul în vârstă de 30 de ani nu este la prima abatere, deoarece, în 2021, polițiștii din Râmnicu-Sărat l-au surprins în timp ce le cerea bani trecătorilor, fiind, de asemenea, deghizat în măicuță.

În acel moment, bărbatul le-a spus polițiștilor că se folosește de această metodă pentru că reușește să câștige ușor foarte mulți bani.

Tânărul a recunoscut, de asemenea, că nu a muncit niciodată și, atunci când este prins cerșind, îi este rușine de cei pe care i-a înșelat.

Mai mult, acesta le-a spus polițiștilor că, în trecut, s-a îmbrăcat și într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie ca sângele, simulând lipsa unui braţ pierdut în urma amputării.

În acel moment, bărbatul le-a mărturisit polițiștilor și că  "Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, justificându-și, astfel, faptele.

În prezent, tânărul a fost sancționat contraventional cu suma de 500 lei, conform prevederilor Legii 61/1991, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Bacău barbat deghizat măicuță
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close