Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa copiilor, într-un parc din Baia Mare, dar a fost văzut de poliţişti şi pus pe burtă

Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa copiilor, într-un parc din Baia Mare, dar a fost văzut de poliţişti şi pus pe burtă

Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa copiilor, într-un parc din Baia Mare, dar a fost văzut de poliţişti, pus pe burtă, încătuşat şi dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa copiilor, într-un parc din Baia Mare, dar a fost văzut de poliţişti şi pus pe burtă
de Vasile Dale    |    10 Iul 2021   •   16:01

Bărbatul în vârstă de 42 de ani se afla joi seară în parcul Dacia din Baia Mare. Aşezat pe o bancă, bărbatul a început să se dezbrace în faţa copiilor care se aflau în zonă.

Din fericire, un echipaj al Poliţiei se afla în zonă, astfel că poliţiştii l-au văzut pe exhibiţionist şi l-au pus pe burtă.

"La data de 8 iulie, în timp ce o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare executa atribuţii de serviciu în Parcul Dacia a observat un bărbat, care practica acte de exhibiționism. 

Bărbatul a încercat sa fugă în momentul în care a observat polițiștii, însă acesta a fost prins și imobilizat de polițiști.

Bărbatul, de 42 de ani, din Baia Mare, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, în vederea continuării cercetărilor și a stabilirii stării de fapt.

În cauză, sunt efectuate cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de art. 375 din Codul Penal", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close