Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Hunedoara, sfâșiat de o haită de câini. A fost lăsat cu numeroase răni și fără o bucată din ureche

Bărbat din Hunedoara, sfâșiat de o haită de câini. A fost lăsat cu numeroase răni și fără o bucată din ureche

Un bărbat de 47 de ani, angajat al Preparației Coroiești, a fost sfâșiat de o haită de câini în Hunedoara.

Bărbat din Hunedoara, sfâșiat de o haită de câini. A fost lăsat cu numeroase răni și fără o bucată din ureche
Sursa foto: sursa foto: pexels
11 Feb 2020   •   13:15

Din primele informaţii, bărbatul fost atacat de un grup format din cel puțin opt câini vagabonzi. Victima a fost mușcată de nenumărate ori la nivelul corpului, iar maidanezii i-au și smuls o bucată din ureche. 

„A fost mușcat de opt câini. Nu este ser antirabic, nu doar la nivelul județului Hunedoara, ci nu este nici la Cluj, nici la Timișoara. Ministerul Sănătății ne-a cerut necesarul de ser antirabic, pe care l-am și trimis ieri, în regim de urgență. Vineri a fost cerut, iar ieri l-am trimis. Vaccinarea antirabică a pacientului s-a făcut. Vaccinul antirabic este vaccin și serul antirabic este altceva, este o diferență. S-a început vaccinarea antirabică, dar deoarece a fost mușcat de opt câini, este necesar să se introducă și acest ser, care poate fi introdus până la 72 de ore. Încă mai avem timp pentru a face rost de acest ser. Am luat legătura cu Ministerul Sănătății, pentru a vedea dacă există spitale care mai au ser antirabic neutilizat. Bolnavul nu este lăsat de izbeliște. S-a încercat transferul la o clinică infecțioasă din Timișoara, dar nu este ser antirabic, s-a încercat la Cluj, dar nici acolo nu e...”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău.

Victima a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi va fi transferată la un spital din Cluj-Napoca. 

×
Subiecte în articol: Valea Jiului caini coroiești
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close