Antena 3 CNN Actualitate Locale Sunați la 112 dacă îl vedeți! Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat dispărut de la Spitalul de Urgență din Pitești

Sunați la 112 dacă îl vedeți! Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat dispărut de la Spitalul de Urgență din Pitești

Polițiștii din Pitești fac apel la populație pentru găsirea unui bărbat care a dispărut din spitalul de urgență. Acesta a fost adus la unitate cu ambulanța, cu suspiciunea de AVC și a fost lăsat în sala de așteptare. Doar că, atunci când i-a venit rândul să fie consultat, nu a mai fost găsit.

de Mariana Zaharia    |    13 Apr 2024   •   14:10

Update 16:00 Bărbatul a fost găsit, la aproximativ 11 ore după momentul dispariției, mergând spre casă.

Știrea inițială: Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost adus vineri noapte cu ambulanța, de la Spitalul Costești, după ce s-a prezentat cu suspiciune de accident vascular cerebral, iar medicii au decis să-l trimită la spitalul de rang superior, respectiv Spitalul din Pitești, pentru investigații amănunțite.

După ce a ajuns în cadrul unității din Pitești, bărbatul a fost lăsat în sala de așteptare, iar când i-a venit rândul să fie consultat, acesta nu a mai fost găsit. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale spitalului se poate observa faptul că bărbatul a ieșit din unitatea spitalicească.

De asemenea, acesta nu a ajuns la domiciliul său, iar potrivit surselor noastre, nu are rude în Pitești, familia fiind în străinătate.

Polițiștii fac apel la populație pentru a-l găsi pe bărbat.

”În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că ȚîNȚU CONSTANTIN, de 69 de ani, a plecat de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, fără a mai reveni sau a putea fi contactat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cel în cauză ar fi plecat în intervalul orar 18:00 - 22:30. Acesta nu a ajuns la domiciliul din Lunca Corbului, ori înapoi pe raza orașului Costești, și nu a mai avut plecări voluntare, aflându-se la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, desfășoară căutări, persoana fiind dată în atenție atât unităților de poliție din județ si a celor limitrofe, cât și structurilor cu atribuții de legitimare a persoanelor - jandarmi și poliție locală.

Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălțime, aproximativ 90 kg, păr alb, poartă barbă.

Vestimentație: Bermude de culoare maro, tricou cu dungi maro cu alb, purta papuci în picioare”, a transmis 

Persoanele care pot da relații cu privire la cel în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

×
Subiecte în articol: barbat disparut Pitești
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close