Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce angajaţii RAR Bacău au sesizat Poliţia

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce angajaţii RAR Bacău au sesizat Poliţia

Un bărbat a mers la R.A.R. pentru identificarea unui autoturism, însă s-a ales cu dosar penal, după ce angajaţii registrului auto au contactat Serviciului Investigații Criminale Bacău.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce angajaţii RAR Bacău au sesizat Poliţia
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   04:00

Incidentul a avut loc joi atunci când un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a venit la Registrul Auto (RAR) Bacău pentru identificarea unei maşini.

Acolo, angajaţii RAR au descoperit că, de fapt, autoturismul, în valoare de 14.000 de euro, prezentat de individ fusese furat din Germania şi se află sub urmărire internațională.

Imediat cei de la RAR au sesizat Serviciul Investigații Criminale Bacău.

"​La data de 04 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au fost sesizați de către Registrul Auto Român Bacău despre faptul că, un bărbat de 39 de ani, din municipiu, ar fi prezentat pentru certificarea autenticității, un autoturism care figura în baza de date urmărit internațional, notează observatornews.ro.

În acest caz Polițiștii au luat măsura indisponibilizării autovehiculului până la clarificarea situației juridice, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

"Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, totodată, polițiștii au demarat activitățile de verificare și cooperare internațională, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor semnalate", scrie IPJ Bacău.

 

×
Subiecte în articol: Bacău RAR Bacău masina furata
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close