Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi o femeie, bătuţi şi lăsaţi inconştienţi pe un bulevard aglomerat din Constanţa

Un bărbat şi o femeie, bătuţi şi lăsaţi inconştienţi pe un bulevard aglomerat din Constanţa

A fost bătaie ca în filme în centrul orașului Constanţa! Mai multe persoane, printre care și o femeie, au fost implicate într-o încăierare spontană. Doi oameni au ajuns la spital.

de Cătălina Buzoianu    |    11 Apr 2024   •   07:38

Update 11:10. Precizările poliției Constanța despre bătaia din centrul orașului Constanţa

Poliția Constanța vine cu precizări despre bătaia de miercuri seara din centrul orașului Constanţa, după ce a fost acuzată că nu a luat măsuri: „este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate”.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cum că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu ar fi luat măsurile legale față de un bărbat care, miercuri seara, a bătut două persoane pe bulevardul Tomis din Constanța, polițiștii precizează că este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, care se cunoșteau între ele.

Motivul scandalului a fost că cele două persoane bătute nu i-ar restituit un telefon mobil agresorului pentru ca acesta să schimbe melodia care se derula în acel moment.

După ce au ajuns la spital, s-a constatat că „agresiunea fizică a fost minoră”, motiv pentru care cele două persoane bătute nu au rămas internate.

„Până în acest moment nu a fost depusă plângere prealabilă, care, conform legii, este necesară în cazul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, înainte de a fi luate orice fel de măsuri în cauză.

De asemenea, nu a fost depus certificatul medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale și în funcție de care se face încadrarea juridică a faptei.

Astăzi, 11 aprilie a.c., polițiștii continuă activitățile în acest dosar, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța”, informează IPJ.

Ştirea iniţială

Conflictul a izbucnit după lăsarea întunericului, în jurul orei 20. A fost un conflict spontan între trei persoane, cel puţin, implicate. Martorii au fost cei care au sunat la 112, după ce au fost şocaţi de imaginile pe care le-au văzut.

Cei trei s-au luat la bătaie pur şi simplu. Una dintre persoane, este vorba despre o femeie, a primit mai multe lovituri şi a căzut pe asfalt. La fel s-a întâmplat şi cu un alt bărbat implicat în conflict, în timp ce cel de-al treilea a deveneit foarte agresiv şi agitat.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, treu autospeciale SMURD, dar şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

În plus, au venit şi mai multe echipaje de poliţie, iar în cele din urmă, agresorul, care era extrem de agitat, a fost încătuşat şi dus la secţie.

Cele două victime au fost preluate conştiente şi cooperante de către medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de către cei de la SMURD.

Nimeni nu ştie deocamdată de la ce a izbucnit acest scandal. 

×
Subiecte în articol: bătaie Constanța
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close