Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă urmată de sinucidere, în Dolj. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi în casă

Crimă urmată de sinucidere, în Dolj. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi în casă

O femeie de 49 de ani și un bărbat de 50 de ani au fost găsiți, luni, morți într-o locuință din localitatea Mischii, județul Dolj. Se pare că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Crimă urmată de sinucidere, în Dolj. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi în casă
de Alexandra Dima    |    07 Feb 2022   •   14:12

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Pieleşti au fost sesizaţi despre cele două decese luni prin apel la 112 de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii.Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit în interiorul locuinței cadavrul unui bărbat 50 de ani, spânzurat, şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

O echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale este la fața locului.

Din primele informații, cei doi locuiau împreună, în concubinaj. Ei au fost găsiți decedați de fiul femeii, dintr-o relație anterioară. Se pare că bărbatul a sugrumat-o pe femeie, după care și-a pus capăt zilelor.

Vecinii spun că s-au mutat în comună în urmă cu aproximativ 4 ani. Nu a auzit nimeni să aibă probleme sau să se certe, notează presa locală.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

 

×
Subiecte în articol: Dolj Mischii sinucidere crima
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close