Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat în stare gravă, după ce a căzut într-o fosă septică la o fermă de porci din Satu Mare

Bărbat în stare gravă, după ce a căzut într-o fosă septică la o fermă de porci din Satu Mare

Un bărbat de 40 de ani este în stare gravă după ce a căzut într-o fosă septică la o fermă de creştere a porcilor în judeţul Satu Mare.

Bărbat în stare gravă, după ce a căzut într-o fosă septică la o fermă de porci din Satu Mare
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2023   •   23:35

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane de sex masculin cu vârsta aproximativă de 40 ani, aflat în stop cardio respirator, survenit în urma căderii acestuia în fosa septică a unei ferme de creştere a porcilor din localitatea Bogdand", a transmis, marţi, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că la locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat ulterior şi elicopterul SMURD.  

Citeşte şi: Un copil de cinci ani a murit înecat într-o baltă din Acâș, județul Satu Mare

"Totodată s-a cerut şi intervenţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui echipaj a ajuns prima dată, începând manevrele de resuscitare. La sosirea elicopterului SMURD, victima a fost predată echipajului medical, prezentând semne vitale", a mai transmis ISU Satu Mare.

Potrivit pompierilor, victima a fost intubată şi ventilată mecanic, fiind transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare.

×
Subiecte în articol: fosă septică ferma porci Satu Mare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close