Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fumat într-o cameră de hotel din Focșani, apoi a adormit. Pompierii i-au găsit cadavrul când au venit să stingă incendiul

Un bărbat a fumat într-o cameră de hotel din Focșani, apoi a adormit. Pompierii i-au găsit cadavrul când au venit să stingă incendiul

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Focșani, județul Vrancea, după ce un bărbat de 51 de ani a fumat în cameră, apoi a adormit. Cadavrul lui a fost găsit de pompieri.

Un bărbat a fumat într-o cameră de hotel din Focșani, apoi a adormit. Pompierii i-au găsit cadavrul când au venit să stingă incendiul
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2021   •   08:59

În jurul orei 03.00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către angajaţii unui hotel din municipiul Focșani cu privire la faptul că dintr-una din camere iese fum dens.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Focșani, iar după lichidarea incendiului de către pompierii ISU Vrancea, în interiorul camerei unde se manifestase incendiul a fost găsit cadavrul unei persoane.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 51 de ani, din județul Brăila. 

Incidentul tragic s-a produs după ce bărbatul a fumat în camera de hotel, apoi a adormit, fără a stinge țigara.

În camera în care a fost găsit bărbatul nu se mai afla altă persoană iar uşa era încuiată pe interior. 

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la medicină legală, pentru a se stabili cauzele în urma cărora a survenit decesul.

×
Subiecte în articol: Focșani incendiu hotel
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close