Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a furat o sumă uriaşă din seiful unei săli de jocuri din Huşi şi a "investit" într-o altă sală din Vaslui

Un bărbat a furat o sumă uriaşă din seiful unei săli de jocuri din Huşi şi a "investit" într-o altă sală din Vaslui

Un bărbat a furat o sumă uriaşă din seiful unei săli de jocuri din Huşi şi a fost prins în timp ce "investea" banii într-o altă sală de jocuri din Vaslui.

Un bărbat a furat o sumă uriaşă din seiful unei săli de jocuri din Huşi şi a "investit" într-o altă sală din Vaslui
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    20 Ian 2023   •   11:04

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se afla într-o sală de jocuri din Huşi, pe 17 ianuarie, atunci când a observat că un angajat al sălii a lăsat uşa seifului deschisă.

Profitând de situaţie, acesta a furat o sumă uriaşă de bani şi s-a făcut nevăzut. Angajaţii şi-au dat seama şi au sunat la 112, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

În baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii l-au identificat pe suspect şi au reuşit să îi dea de urmă într-o altă sală de jocuri, de această dată în Vaslui.

"În data de 17 ianuarie 2023, ora 13.27, Politia municipiului Husi a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeasi zi, un bărbat necunoscut ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, aflată în incinta sălii de jocuri, profitând de neatenția supraveghetorului din sală, ar fi sustras, din seiful lăsat deschis și neasigurat, peste 11.500 lei.

Ulterior, acesta a părăsit incinta sălii și s-a deplasat în municipiul Vaslui, fiind depistat si identificat de către un echipaj al Politiei municipiului Vaslui în incinta unei alte săli de jocuri din municipiul Vaslui”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit adevarul.ro.

Acuzat de furt, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare prevntivă.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close