Antena 3 CNN Actualitate Locale Ghinionul unui bărbat care găsit aproape 5.000 de lei într-un bancomat. Nu s-a așteptat o clipă la ce a putut să urmeze

Ghinionul unui bărbat care găsit aproape 5.000 de lei într-un bancomat. Nu s-a așteptat o clipă la ce a putut să urmeze

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a găsit aproape 5.000 de lei într-un bancomat. Omul nu s-a așteptat la ce a putut să urmeze peste două luni.

Ghinionul unui bărbat care găsit aproape 5.000 de lei într-un bancomat. Nu s-a așteptat o clipă la ce a putut să urmeze
Sursa foto: Profimedia
de Ioana Mircea    |    18 Ian 2024   •   16:59

Suma de 4.600 de lei a fost găsită într-un bancomat din Beclean, județul Bistrița-Năsăud de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Bucuros că a dat norocul peste el, omul a luat banii și a plecat cu ei acasă. Se pare că de fapt, acea sumă a fost uitată în bancomat de către administratorul unei firme în momentul în care a vrut să scoată acea sumă din contul societății.

Când și-a dat seama ce a putut să facă, s-a întors la bancomat, însă nu a mai găsit nici un leu, așa că sunat la Poliție.

Citește și: Coadă la un bancomat care "scoate bani gratis". Zeci de oameni și-au așteptat rândul

"Norocosul", s-a ales peste două luni cu dosar penal.

"Pe 22 noiembrie 2023, un bărbat de 46 de ani, din Negreşti-Oaş (Satu Mare), a efectuat o operaţiune de retragere a sumei de 4.600 lei din contul societăţii pe care o administrează şi a omis să ridice banii.

Tranzacţia a fost efectuată la un ATM din oraşul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 33 de ani şi-ar fi însuşit banii”, a transmis poliția, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: bancomat Bistriţa Năsăud dosar penal
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close