Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte suspectă la un bar din Botoşani. Un bărbat a fost găsit fără suflare cu o băutură lângă el

Moarte suspectă la un bar din Botoşani. Un bărbat a fost găsit fără suflare cu o băutură lângă el

Descoperire macabră făcută de localnicii unei comune din Botoşani, acolo unde un bărbat a avut parte de o moarte neobișnuită pe terasa unui bar.

Moarte suspectă la un bar din Botoşani. Un bărbat a fost găsit fără suflare cu o băutură lângă el
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2023   •   23:13

Potrivit presei locale, întâmplarea s-a petrecut în comuna Copălău din Botoşani. Alarma a fost dată la primele ore ale dimineții de niște localnici care au observat silueta unui bărbat care stătea pe scaun la o masă, în faţa unui bar închis.

Inițial, pentru că bărbatul nu se mișca, localnicii au crezut că acesta doarme, mai ales că avea în faţa sa o sticlă cu bere, consumată pe jumătate.

La un moment dat, un vecin care îl cunoștea s-a apropiat de el şi a observat că bărbatul nu mai respira şi era deja vânăt la faţă.

A apelat imediat serviciul 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță, notează monitorulbt.ro

Potrivit SJA Botoşani, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Nu s-a mai putut face nimic decât constatarea decesului, care a survenit cu câteva ore înainte.

Cazul a intrat ulterior şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

×
Subiecte în articol: Botoșani barbat gasit mort
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close