Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul găsit mort la Sântandrei a fost ucis de sora lui mai mare. Femeia s-a chinuit 20 de minute să îi ia viaţa

Bărbatul găsit mort la Sântandrei a fost ucis de sora lui mai mare. Femeia s-a chinuit 20 de minute să îi ia viaţa

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, găsit mort pe câmp, în localitatea Sântandrei din Bihor, a fost ucis de sora lui mai mare. Femeia s-a chinuit 20 de minute să îi ia viaţa, iar a doua zi a mers la serviciu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul găsit mort la Sântandrei a fost ucis de sora lui mai mare. Femeia s-a chinuit 20 de minute să îi ia viaţa
Sursa foto: bihon.ro | observatornews.ro
de Georgiana Botez    |    09 Feb 2024   •   15:17

Femeia din comuna Sântandrei acuzată că şi-a ucis fratele a fost reţinută pentru 24 ore, sub acuzaţia de omor asupra unui membru al familiei, iar astăzi a fost prezentată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Aceasta nu a avut vreo reacție în fața jurnaliștilor în momentul în care a fost dusă la mandat.

Procurorii au făcut publice detalii cutremurătoare legate de modul în care femeia și-a ucis fratele.

În fața judecătorului de la Tribunalul Bihor, suspecta și-a recunoscut pe deplin vina. Aceasta a mărturisit că nu avea în plan să îl omoare miercuri seara, dar au avut, din nou, discuții legate de băutură și de faptul că bărbatul nu avea un loc de muncă, ce au înfuriat-o şi au condus-o la gestul extrem.

Cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au refăcut şi traseul parcurs de femeie și de victima sa. Aceştia au fost surprinși miercuri seară, în jurul orei 21.00, mergând pe drumul dintre Oradea și Sântandrei, iar dupa 45 de minute, aceeași cameră a înregistrat momentul în care femeia şi-a îmbrâncit fratele şi l-a tras pe un câmp, la câţiva metri de drum. Ulterior, femeia şi-a scos din buzunarul hainei o frânghie cu care a început să-l stranguleze, reuşind să-l trântească la pământ, iar apoi a continuat să strângă de funie, timp de 20 de minute, până când acesta nu s-a mai zbătut.

Alexandru avea 42 de ani, iar corpul lui a fost găsit joi dimineaţă. În urma cercetărilor pornite în caz s-a stabilit că a fost ucis de una dintre cele trei surori ale sale. Femeia cu 6 ani mai mare i-a reproșat că nu aduce venituri în casa și că este un consumator înrăit de alcool.

Femeia, arestată preventiv pentru 30 de zile, este inculpată pentru omor faţă de un membru al familiei şi dacă va fi găsită vinovată, riscă închisoare de la 13 la 27 ani de închisoare.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close