Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat | Primele informații despre victimă

Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat | Primele informații despre victimă

Descoperire șocantă în Mamaia! Un bărbat a fost găsit mort într-o baracă din stațiune, iar arsurile grave de pe corp arată că ar fi fost incendiat.

Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat | Primele informații despre victimă
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2023   •   13:29

Polițiștii din Constanța au fost sesizați miercuri, 26 iulie că în stațiunea Mamaia, în zona terenurilor de tenis se află trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Surse din anchetă au declarat, pentru Antena 3 CNN, că bărbatul ar fi tatăl administratorului terenurilor de tenis din Mamaia. Aceleași surse spun că victima ar fi fost injunghiată, înainte de a fi incendiată.

La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt. 

×
Subiecte în articol: Mamaia incendiat injunghiat gasit mort
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close