Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile, deși ”Mănușa Albă” i-ar fi salvat viața fetei

Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile, deși ”Mănușa Albă” i-ar fi salvat viața fetei

Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din anchetă arată că individul, cunoscut ca ”Mănușa Albă”, i-ar fi salvat viața fetei, înainte de a o invita la el acasă.

Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile, deși ”Mănușa Albă” i-ar fi salvat viața fetei
de Mia Lungu    |    14 Noi 2023   •   16:18

Judecătorii din Sighetu Marmaţiei au decis marți arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută timp de șapte zile.

Acesta este urmărit penal pentru act sexual cu un minor, considerat viol în acest caz, dat fiind că bărbatul are 34 de ani iar fata 13, diferența de vârstă dintre cei doi fiind mai mare de cinci ani.

Surse judiciare au precizat că fata ar fi plecat de bunăvoie de acasă, în parcul Grădina Morii, pentru a se sinucide. Acolo l-a întâlnit pe suspect, iar acesta a convins-o să nu se arunce în râu. Înainte, aceasta ar fi încercat să își taie venele. 

Conform surselor, ancheta ar fi stabilit că suspectul i-ar fi salvat viața fetei. Aceasta nu a vrut să se întoarcă acasă, așa că au mers la el în garsonieră. El spune că ar fi îndemnat-o pe fată să iasă din casă, să meargă la plimbare, însă fata a refuzat categoric.

Același suspect ar fi recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu fata, cu voia ei.

Soluția pe scurt: În temeiul art. 226 coroborat cu art. 223 alin. 2, art. 223 alin. 1 lit. d) C.proc.pen. şi 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului R. L.L., , fără antecedente penale, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3-4 elemente materiale), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 14.11.2023 şi până la data de 13.12.2023 inclusiv.

Respinge cererea inculpatului formulată prin apărător, privind luarea altei măsuri preventive.

În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, inclusiv onorariul avocatului din oficiu, Skerhak Lenghel Daniela, în cuantum de 340 lei, avansat din fondul Ministerului de Justiţie.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Pronunţată în camera de consiliu, azi 14 noiembrie 2023, ora 15,30.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close