Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr grav rănit, după ce a căzut din tren, aproape de gara Gherla din Cluj

Tânăr grav rănit, după ce a căzut din tren, aproape de gara Gherla din Cluj

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost grav rănit după ce a căzut dintr-un tren, în apropiere de gara Gherla din Cluj.

Tânăr grav rănit, după ce a căzut din tren, aproape de gara Gherla din Cluj
de Claudia Popovici    |    12 Aug 2023   •   22:36

”Un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Gherla a intervenit, pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cel mai probabil căzut din tren, în apropiere de Gara Gherla. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență şi prezenta multiple traumatisme grave”, informează, sâmbătă seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Victima a fost transportată unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„La data de 12 august a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi suferit o accidentare după ce, probabil, ar fi căzut din tren, în apropierea municipiului Gherla. În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Bacău, care ar fi călătorit pe relația Galați - Cluj-Napoca. În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și a aspectelor de interes în cauză. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital”, a transmis IPJ Cluj. 

×
Subiecte în articol: bărbat rănit Cluj
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close