Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'

Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Hunedoara, a făcut un apel cel puțin neobișnuit la numărul unic de urgență 112, după ce a descoperit că banii gheață pe care îi ținea 'la rece', în frigider, au dispărut.

Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'
Sursa foto: Twitter / Korlis
22 Apr 2020   •   09:55

Jandarmii din Hunedoara au fost cei care au răspuns apelului la 112, iar atunci când au ajuns la domiciliul bărbatului au descoperit că acestea avea două obiceiuri nesănătoase: își ținea banii în frigider și lăsa ușa apartamentului deschisă.

"Frigiderul nu este cea mai bună soluție, atunci când vrei să pui la păstrare o sumă de bani.

Din nefericire, un hunedorean în vârstă de 81 de ani s-a convins de acest lucru, atunci când a realizat că îi lipsește din frigider o borsetă care conținea suma de 6.000 lei.
Hunedoreanul a apelat de îndată 112, solicitând sprijinul jandarmilor.

Ajunși la domiciliul bărbatului, jandarmii au constatat că acesta avea obiceiul să lase ușa apartamentului deschisă, fără a-și da seama că pot intra și persoane neinvitate.

În această perioadă este foarte important, chiar dacă stați acasă, să aveți grijă de măsurile de precauție privind securitatea personală și a locuinței", se arată într-o postare a Jandarmeriei Române pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Hunedoara
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close