Antena 3 Actualitate Locale Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'

Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'

22 Apr 2020   •   09:55
Bărbat din Hunedoara, apel neobișnuit la 112: 'Mi-au dispărut banii din frigider'
Sursa foto: Twitter / Korlis

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Hunedoara, a făcut un apel cel puțin neobișnuit la numărul unic de urgență 112, după ce a descoperit că banii gheață pe care îi ținea 'la rece', în frigider, au dispărut.

Jandarmii din Hunedoara au fost cei care au răspuns apelului la 112, iar atunci când au ajuns la domiciliul bărbatului au descoperit că acestea avea două obiceiuri nesănătoase: își ținea banii în frigider și lăsa ușa apartamentului deschisă.

"Frigiderul nu este cea mai bună soluție, atunci când vrei să pui la păstrare o sumă de bani.

Din nefericire, un hunedorean în vârstă de 81 de ani s-a convins de acest lucru, atunci când a realizat că îi lipsește din frigider o borsetă care conținea suma de 6.000 lei.
Hunedoreanul a apelat de îndată 112, solicitând sprijinul jandarmilor.

Ajunși la domiciliul bărbatului, jandarmii au constatat că acesta avea obiceiul să lase ușa apartamentului deschisă, fără a-și da seama că pot intra și persoane neinvitate.

În această perioadă este foarte important, chiar dacă stați acasă, să aveți grijă de măsurile de precauție privind securitatea personală și a locuinței", se arată într-o postare a Jandarmeriei Române pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close