Antena 3 Actualitate Locale Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș: "Nu am întâlnit niciodată o asemenea idee"

Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș: "Nu am întâlnit niciodată o asemenea idee"

de Redacția Antena 3    |    07 Iul 2020   •   20:30
Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș: "Nu am întâlnit niciodată o asemenea idee"
Sursa foto: Hepta

Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș și l-a rugat pe proprietar să o dea gratis oamenilor care vin să cumpere în acea zi.

Magazinul, situat la limita dintre cartierele Corni și Dric din Huși, reprezintă sursa de alimente pentru zeci sau chiar sute de oameni.

În urmă cu câteva zile, dimineață, oamenii au avut o surpriză atunci când au mers să cumpere pâine. Mirarea acestora nu a fost mică atunci când au aflat de la vânzătoare că nu trebuie să plătească pentru pâine.

Un bărbat necunoscut a mers la magazin și a plătit toată pâinea din magazin, apoi l-a rugat pe proprietar să o dea gratis oamenilor care vin de obicei să cumpere.

Mesajul binefăcătorului necunoscut a fost unul simplu: oamenii să se bucure și să spună 'bogdaproste'.

Mai mult, bărbatul l-a rugat pe proprietar să nu îi divulge numele pentru că nu a dorit recunoaștere din partea oamenilor, ci doar mulțumirea că a făcut un bine în acea zi.

"Nu m-am așteptat la una ca asta. Am luat, ca în fiecare dimineață 5 pâini și, când am dat să plătesc, patronul a spus că nu, este deja plătită. Zic, cum așa? Mi-a spus că cineva a plătit dinainte toată pâinea care urma să fie vândută acolo în acea zi, iar cei care vin să cumpere, să nu dea niciun ban.

Poate să fie vorba de zeci sau sute de pâini, nu știu. Oricum, toți din zonă de aici venim să luăm pâine dimineața. Pâinea era caldă, proaspătă și gestul în sine ni s-a părut foare frumos. Nu am mai întâlnit niciodată o asemenea idee.

Să îi dea Dumnezeu sănătate celui care a făcut așa și, dacă a făcut fapta aceasta, în amintirea unui om drag care s-a stins, acela să aibă pomană și odihnă veșnică. Vrem doar să știe, chiar dacă nu îi putem mulțumim personal, că pomana s-a a ajuns la oameni", a declarat unul dintre clienții magazinului pentru vremeanoua.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close