Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iaşi s-a împuşcat în cap, chiar în ziua în care trebuia să semneze actele de divorţ

Un bărbat din Iaşi s-a împuşcat în cap, chiar în ziua în care trebuia să semneze actele de divorţ

Un bărbat din Iaşi s-a împuşcat, chiar în ziua în care trebuia să semneze actele de divorţ. Medicii de pe ambulanţă l-au transportat de urgenţă la spital.

de Ovidiu Stan    |    13 Mar 2024   •   14:20

Bărbatul nu a suportat ideea că trebuie să semneze actele de divorţ şi a încercat să-şi ia viaţa folosind o armă artizanală şi împuşcându-se în zona tâmplei.

La faţa locului au venit imediat salvatorii, după ce chiar soţia a fost cea care i-a anunţat, împreună cu poliţiştii care au constatat că bărbatul se află inconştient într-o baltă de sânge.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă starea de sănătate a acestuia nu este una bună. În acest moment, bărbatul este intubat şi ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervaţi privind starea de sănătate.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected].

×
Subiecte în articol: Bărbat împușcat divort Iași
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close