Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iași a fost depistat de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu | Individul avea asupra lui substanțe interzise

Un bărbat din Iași a fost depistat de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu | Individul avea asupra lui substanțe interzise

Un bărbat din Iași a fost prins de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu. Individul a fost condus către secția de Poliție, acolo unde s-a decoperit că avea asupra lui substanțe interzise.

Un bărbat din Iași a fost depistat de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu | Individul avea asupra lui substanțe interzise
Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Română
de Roxana Mihăiescu    |    09 Apr 2024   •   20:33

În cursul zilei de marți, jandarmii au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani în timp ce împărțea pliante de promovare a unui studio de videochat. 

Individul a intrat în atenția oamenilor legii după ce aborda elevele din fața unui liceu, îndemnându-le să aplice la un studio de videochat. Acesta avea lângă el doi câini periculoși, unul dintre ei neavând botniță. 

În urma verificării identității acestuia, bărbatul a fost condus la Poliție, iar asupra lui a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanță vegetală de culoare brun-verzuie.

”Bărbat depistat de jandarmi in timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu. Acesta avea asupra lui substanțe interzise

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iași a observat într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoși, unul dintre ei neavând botniță. 

Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărțindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat. 

În urma verificării identității acestuia în aplicația E-DAC, pe numele bărbatului în vârstă de 38 de ani a fost identificată o semnalare, motiv pentru care acesta a fost condus la Poliție. 

De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanță vegetală de culoare brun-verzuie. 

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de substanțe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată și sancțiunea contravențională pentru nerespectarea legislației privind regimul câinilor periculoși”, a transmis Jandermia România, pe pagina oficială de Facebook.

Bărbat depistat de jandarmi in timp ce aborda eleve pentru videochat in parcarea unui liceu. Acesta avea asupra lui...

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 9 aprilie 2024

 

×
Subiecte în articol: barbat Iași eleve liceu racolare minore
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close