Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iaşi este în stare gravă, după ce a fost muşcat de patru câini fără stăpân

Un bărbat din Iaşi este în stare gravă, după ce a fost muşcat de patru câini fără stăpân

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Iaşi a fost muşcat de patru câini fără stăpân şi a fost internat în spital cu mai multe răni.

Un bărbat din Iaşi este în stare gravă, după ce a fost muşcat de patru câini fără stăpân
Sursa foto: Antena 3 CNN/Getty Images
de Gigi Cojocaru    |    22 Noi 2022   •   12:40

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulu Sf. Spiridon din Iaşi luni după-amiază, după ce a fost atacat şi muşcat de patru câini fără stăpân în zona Cicoarei.

Pacientul avea răni la urechea stângă, pe faţă şi omoplați, au transmis reprezentanții UPU-SMURD Iași.

Acesta a fost consultat de specialiști în ORL, OMF, Chirurgie Generală și Boli Infecțioase și a fost internat în Clinica ORL.

Bărbatul a fost pus la pământ de cele patru animale, iar oamenii care l-au văzut au chemat Ambulanţa.

"Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral. 

Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. 

El a rămas internat la clinica de ORL", a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
 

×
Subiecte în articol: Iași caini muscat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close