Antena 3 CNN Actualitate Locale "Ne lasă fără cuvinte": Un bărbat în scaun cu rotile a ieșit, cu lopata, să dea zăpada de pe trotuar, în Brașov

"Ne lasă fără cuvinte": Un bărbat în scaun cu rotile a ieșit, cu lopata, să dea zăpada de pe trotuar, în Brașov

Un bărbat din județul Brașov a dat un exemplu întregii țări. Imobilizat în scaun cu rotile, acesta a ieșit cu lopata să dea zăpada de pe trotuar. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

de Ioana Mircea    |    21 Ian 2024   •   18:51

Imagini emoționante au fost surprinse zilele acestea în Făgăraș, județul Brașov. Un bărbat care și-a pierdut ambele picioare, aflat în scaun cu rotile a fost surprins în timp ce dădea zăpada pe trotuar și curăța mașinile de zăpadă pentru vecinii săi.

Momentul a fost surprins în imagini de soția sa, iar acestea au ajuns virale pe internet și au emoționat zeci de utilizatori, după ce au fost postate pe Facebook.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți să îl vedeți pe bărbatul aflat în scaun cu rotile, dând zăpada, dar și rezultatul muncii sale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Brașovenii, fără apă caldă și căldură. Sute de apartamente sunt afectate de o avarie la rețeaua de termoficare

"Cum soțul meu poate, ar putea și alții să iasă la dat zăpada, să facem trotuarele practicabile", a scris soția bărbatului la descrierea postării.

Bărbatul nu a așteptat autoritățile sau vecinii să facă pârtie, ci a ieșit singur ”la lopată”. Fotografiile cu bărbatul în timp ce curăță zăpada de pe trotuar au primit sute de aprecieri.

”O astfel de imagine ne lasă fără cuvinte. Pe noi, toți cei care „măturăm” de zor pe Facebook, din fotolii, când ninge, cu tot felul de nemulțumiri la adresa unora sau altora”, a scris cineva pe Facebook.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close