Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat înarmat şi violent şi-a sechestrat familia şi cei doi copii în casă. Intervenţie în forţă a Poliţiei, în Neamţ

Un bărbat înarmat şi violent şi-a sechestrat familia şi cei doi copii în casă. Intervenţie în forţă a Poliţiei, în Neamţ

Intervenţie în forţă a poliţiştilor, după ce un bărbat din Neamţ care era înarmat cu un cuţit s-a încuiat în casă alături de copii și soție. 

de Paul Ciurari    |    27 Iun 2023   •   15:02

Acesta era extrem de violent şi a ameninţat şi poliţiştii cu arma albă. 

Alarma a fost dată chiar de către soția sa în vârstă de 43 de ani, care a sunat aseară la 112 și a spus că soțul ei provoacă scandal în interiorul apartamentului și distruge diferite obiecte de mobilier. 

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști şi jandarmi, care au constatat că bărbatul era extrem de agresiv, era înarmat cu un cuțit și i-a amenințat inclusiv pe cei care veniseră să intervină.

În momentul în care forțele de ordine au ajuns la fața locului, bărbatul s-a încuiat în apartament, închizând înăuntru atât soția, cât și cei doi copii de 10 și 17 ani. 

Aflându-se în fața unei situații extrem de grave, cei de la poliție au luat decizia de a intra în interiorul apartamentului. 

Au pătruns în imobil, reușind să îl imobilizeze rapid pe bărbatul de 47 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru violență în familie, sechestrare de persoane, ultraj, precum și loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: Neamţ sechestrare
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close