Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a incendiat mașina fostei iubite a fratelui său decedat, pentru a se răzbuna, în Neamț

Un bărbat a incendiat mașina fostei iubite a fratelui său decedat, pentru a se răzbuna, în Neamț

Răzbunare cruntă a unui individ din Neamț. Un bărbat i-a incendiat mașina fostei iubite a fratelui său decedat. Bărbatul a fost dus în fața unui judecător, care a decis să fie arestat preventiv.

Un bărbat a incendiat mașina fostei iubite a fratelui său decedat, pentru a se răzbuna, în Neamț
Sursa foto: stiri-neamt.ro
de Andreea Ştefan    |    28 Mai 2023   •   15:43

Incidentul s-a petrecut în localitatea Girov, din județul Neamț.

Un tânăr de 29 de ani a recurs la un gest extrem: a incendiat mașina fostei partenere de viață a fratelui său care a murit.

Vehiculul a rămas la fostă iubită a celui răposat, iar când tânărul i-a cerut fetei de 26 de ani să-i dea lui maşină, aceasta a refuzat.

Tânăra de 26 de ani a alertat autoritățile.

La sosirea pompierilor, mașina încă ardea. Pagubele sunt însemnate și se ridică la 15.000 euro, autoturismul arzând în totalitate.

În urma anchetei desfășurat de către polițiști, s-a stabilit că bărbatul a spart inițial geamurile mașinii, după care a incendiat-o și i-a așteptat pe anchetatori la fața locului.

Făptașul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, după care instanța a hotărât plasarea sa în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru că reprezintă un pericol public.

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close