Antena 3 CNN Actualitate Locale Un clujean a produs un incendiu uriaş de vegetaţie, după care a încercat să stingă focul cu o bluză

Un clujean a produs un incendiu uriaş de vegetaţie, după care a încercat să stingă focul cu o bluză

A fost panică astăzi în Florești, judeţul Cluj, acolo unde un bărbat a produs un incendiu de vegetaţie, după care a încercat să-l stingă cu o bluză.  

Un clujean a produs un incendiu uriaş de vegetaţie, după care a încercat să stingă focul cu o bluză
Sursa foto: actualdecluj.ro
de Claudia Popovici    |    19 Mar 2022   •   18:49

Incidentul a avut loc astăzi la prânz pe dealul de pe Teilor, din Florești, judeţul Cluj. Alarma a fost dată de o localnică, speriată de fumul gros care se ridica de pe deal.

”Cineva a dat foc la dealul de pe Teilor și se lupta sa stingă flăcările cu o bluză. În 3 min s-a extins foarte tare. Am anunțat Şi pompierii. Tare sper să-l poată opri, pentru ca pornește înspre copaci", spune localnica pe un grup local de Facebook.

Potrivit martorilor, la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri care a localizat incendiul. 

„Focul a fost stins. Am văzut 5-6 pompieri la fața locului, pe lângă omul cu bluza, care 40 minute, cat a durat incidentul nu s-a oprit din bătut flăcări”, au arătat riveranii din Florești, citați de presa locală

Potrivit pompierilor clujeni, în doar trei zile au fost stinse peste 50 de astfel de incendii. 

Majoritatea incendiilor de vegetație au drept cauză probabilă utilizarea focului deschis de către persoane care rămân neidentificate.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close