Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care s-a înecat la Costinești a fost readus la viață de un străin care a primit indicații de la 112

Un bărbat care s-a înecat la Costinești a fost readus la viață de un străin care a primit indicații de la 112

Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce s-a înecat în mare, pe plaja din Costinești. El a fost scos din mare, inconștient, de un străin care se plimba pe plajă și care a reușit să îl resusciteze.

Un bărbat care s-a înecat la Costinești a fost readus la viață de un străin care a primit indicații de la 112
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    19 Iun 2020   •   22:00

Persoana care a resuscitat victima până la sosirea echipajului a fost îndrumat prin telefon de dispecerat cum să îl resusciteze.

Cetățeanul salvator este de naționalitate străină. Intervin la caz elicopterul SMURD, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Apelul a fost făcut de un cetăţean care l-ar fi vazut pe mal, inconştient. 

Accidentul a avut loc pe plaja Tineretului, din Costinești. Conform medicilor de la Ambulanţă, pacientul înecat a fost găsit inconştient de un trecător care a început manevrele de resuscitare şi a sunat pe 112.

După ce au ajuns salvatorii, la aproximativ 15 minute de la începerea protocolului de resuscitare, pacientul a prezentat activitate cardiacă.

A fost preluat de elicopter şi transportat spital.

×
Subiecte în articol: Costinesti înecat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close