Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat înjunghiat mortal în locuința sa din Satu Mare. Criminalul și-a recunoscut fapta și a fost reținut

Bărbat înjunghiat mortal în locuința sa din Satu Mare. Criminalul și-a recunoscut fapta și a fost reținut

Bărbat înjunghiat mortal în locuința sa din Satu Mare. Criminalul și-a recunoscut fapta și a fost reținut
27 Noi 2018   •   11:11

Un bărbat din localitatea Oraşu Nou Vii, acuzat că a înjunghiat mortal, în locuinţa sa, un alt bărbat, a fost reţinut, informează un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

"În data de 26.11.2018, în timp ce victima C.V. se afla la domiciliul inculpatului, situat în loc. Oraşu Nou Vii, judeţul Satu Mare, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.N. i-a aplicat lovituri cu cuţitul, care au provocat decesul victimei. Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei. Ca urmare a probatoriului administrat, în caută există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracţiunea reţinută în sarcina sa", precizează, marţi, Parchetul Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a recunoscut fapta. El urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Satu Mare retinut criminalul barbat
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close