Antena 3 CNN Actualitate Locale El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei

El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei

Dorin Grad este bărbatul din Vișeu de Jos, județul Maramureș, care a intrat intenționat, duminică seară, cu mașina în autoturismul în care se aflau soția și fetița ei. După incident, acesta a început să o ia la bătaie pe femeie.

El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei
Sursa foto: Facebook | Dorin Grad
de Ioana Mircea    |    Vasile Dale    |    07 Iun 2023   •   17:44

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit duminică seara, în jurul orei 20.00 la ora 20.05, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe strada Depoului din oraș. 

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a luat-o la bătaie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citește și: Bărbat filmat când intră intenţionat în maşina în care se aflau soţia şi fiica sa, în Vişeu de Sus

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Dorin Grad, cel care a produs accidentul și care a fost violent cu soția sa.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de "tentativă la omor", motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun.

×
Subiecte în articol: Maramureș accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close