Antena 3 CNN Actualitate Locale Un preot a lovit cu mașina un bărbat, grăbit să sfințească casele de Bobotează, în Maramureș. Părintele a fugit de la locul accidentului

Un preot a lovit cu mașina un bărbat, grăbit să sfințească casele de Bobotează, în Maramureș. Părintele a fugit de la locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 68 de ani dintr-o comună din Maramureș a fost lovit cu mașina de un preot care se grăbea să meargă la sfințitul caselor de Bobotează. Șoferul a părăsit locul accidentului.

de Ioana Mircea    |    04 Ian 2024   •   09:40

Accident grav produs de un preot în comuna Oncești din Maramureş. Acesta a lovit cu maşina un bărbat de 68 de ani, apoi a fugit de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Întreaga întâmplare a fost surprinsă pe camerele de supraveghere şi se vede cum imediat după impact preotul îşi continuă liniştit drumul.

După accident bărbatul rănit a fost transportat imediat la spital pentur îngrijiri, iar la scurt timp după accident a fost identificat şi şoferul fugar.

Citește și: "A început războiul": Semnal de alarmă tras de un fost șef al Poliției Rutiere, după valul de incidente din primele zile ale anului

Acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero, i-au fost prelevante inclusiv probe biologice la spital. Din primele informaţii se pare că preotul se grăbea să ajungă într-un oraş din apropiere pentru sfinţirea caselor de Bobotează. Pe numele lui a fost deschis dosar penal.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close