Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer ar fi modificat starea locului accidentului după ce a lovit mortal un bărbat de 77 de ani din Maramureş

Un şofer ar fi modificat starea locului accidentului după ce a lovit mortal un bărbat de 77 de ani din Maramureş

Un bărbat de 77 de ani a murit vineri după ce a fost lovit de o mașină pe un drum județean din Maramureș. Polițiștii susțin că șoferul ar fi modificat starea locului accidentului.

Un şofer ar fi modificat starea locului accidentului după ce a lovit mortal un bărbat de 77 de ani din Maramureş
de Claudia Popovici    |    18 Aug 2023   •   23:12

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați prin la 112 despre producerea unui accident rutier pe DJ 186, în localitatea Bogdan Vodă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani din Ieud, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat un bărbat în vârstă de 77 de ani din comună, aflat pe bicicletă și care a decedat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi modificat starea locului, prin faptul că ar fi condus după producerea impactului o distanță de aproximativ 30 de metri și ar fi ridicat de la fața locului un ornament din plastic, parte a caroseriei”, susțin polițiștii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

×
Subiecte în articol: Maramureș barbat mort
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close