Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost lovit de trăsnet în timp ce culegea ciuperci în pădurea din Lunca, judeţul Bihor

Un bărbat a fost lovit de trăsnet în timp ce culegea ciuperci în pădurea din Lunca, judeţul Bihor

Un bărbat a fost lovit de un trăsnet, în timp culegea ciuperci dintr-o pădure din comuna Lunca, județul Bihor. Omul a murit la spital în urma rănilor suferite.

Un bărbat a fost lovit de trăsnet în timp ce culegea ciuperci în pădurea din Lunca, judeţul Bihor
Sursa foto: Gettyimages | Mario Tama / Staff
de Ioana Mircea    |    02 Oct 2022   •   18:52

Tragedia s-a petrecut ieri într-o pădure de pe Valea Vărătecului, pe raza comunei Lunca din județul Bihor. Doi prieteni care se aflau la cules de ciuperci au fost surprinși de furtună în pădure.

Unul dintre aceștia, un bărbat de 49 de ani a fost lovit de trăsnet, fiind grav rănit.

Prietenul său nu a stat pe gânduri și a alertat autoritățile, iar între timp l-a transportat la un spital de pe raza localității Ștei.

Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

"Sâmbătă, 1 octombrie a.c., în jurul orei 21.05, poliţiştii Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Ştei au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat de 30 de ani, din comuna Lunca, judeţul Bihor, că, în timp ce se afla într-o pădure de pe Valea Vărătecului, pe raza comunei bihorene Lunca, un bărbat de 49 de ani, din comuna Lunca, cu care se afla se afla împreună la cules de ciuperci, ar fi fost lovit de trăsnet, fiind inconştient”, a informat astăzi Inspectoratul Poliției Județene Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei, însă conform polițiștilor, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În acest caz se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

×
Subiecte în articol: Bihor Lunca
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close