Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Moisei a murit electrocutat de un zmeu agățat de firele de curent, sub privirile unor copii

Un bărbat din Moisei a murit electrocutat de un zmeu agățat de firele de curent, sub privirile unor copii

Un bărbat de 36 de ani din comuna Moisei, județul Maramureș, a murit astăzi, în timp ce încerca să dea jos un zmeu agățat de firele de curent.

Un bărbat din Moisei a murit electrocutat de un zmeu agățat de firele de curent, sub privirile unor copii
de Adelina Miron    |    22 Mai 2021   •   18:36

Bărbatul a vrut să ajute un grup de copii al căror zmeu se blocase în firele de curent, deasupra curții unor vecini. 

Soţia bărbatului este cea care a solicitat intervenția medicilor. 

Un echipaj SMURD a încercat resuscitarea acestuia, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Baia Mare pentru necropsie.

Au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

"Azi, 22 mai, ora 14.10, polițiștii din Moisei au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat din Moiesi a fost electrocutat la domiciliu său.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 36 ani. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul s-a electrocutat în timp ce încerca să dea jos un zmeu care s-a agățat de firele de curent.

Un echipaj S.M.U.R.D. a încercat resuscitarea acestuia, însă a fost declarat decesul. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-o informare a IPJ Maramureş.

×
Subiecte în articol: electrocutat Maramureș
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close