Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit, după ce mașina sub care lucra a căzut peste el, pe Autostrada A1 București-Pitești

Un bărbat a murit, după ce mașina sub care lucra a căzut peste el, pe Autostrada A1 București-Pitești

Un bărbat, de 68 de ani, a murit, pe Autostrada A1 București- Pitești, km 27. Cel mai probabil, bărbatul efectua lucrări la mașina personală, în momentul în care a fost surprins sub aceasta.

Un bărbat a murit, după ce mașina sub care lucra a căzut peste el, pe Autostrada A1 București-Pitești
Sursa foto: Arhivă
de Andreea Gelatu    |    30 Ian 2024   •   10:13

"Un bărbat, în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață în urma unui eveniment produs pe A1 București- Pitești, km 27, pe sensul de mers spre capitală. Cel mai probabil, bărbatul efectua lucrări la mașina personală, în momentul în care a fost surprins sub aceasta", anunță ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au găsit autoturismul staționat pe banda de urgență.

"Totodată, pompierii au constatat faptul că bărbatul era decedat și au acționat pentru extragerea acestuia de sub autoturism. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări", potrivit sursei citate.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close