Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit într-un cumplit accident în Bârzava, Arad

Un bărbat a murit într-un cumplit accident în Bârzava, Arad

Un bărbat a murit, în această dimineaţă, într-un cumplit accident rutier produs în zona localităţii Bârzava din judeţul Arad, după impactul violent între o autoutilitară şi un autoturism.

Un bărbat a murit într-un cumplit accident în Bârzava, Arad
Sursa foto: ISU Arad
de Adelina Miron    |    12 Mai 2021   •   10:09

Un bărbat de 51 de ani din Lipova a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani, din Zăbrani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07:15 în afara localității Bârzava.

La fața locului au ajuns ambulanțele, pompierii și un elicopter SMURD. Două persoane au rămas încarcerate pe locurile din față ale autoturismului, iar pompierii de la ISU Arad au intervenit pentru a le scoate din fiarele contorsionate.

Din nefericire, pentru un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat pe scaunul din dreapta-faţă, medicii nu au mai putut face nimic.

Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Conducătorul autoturismului și o femeie de 52 de ani au fost răniți. Aceștia au fost transferați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autoutilitarei care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens de mers.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, transmite ISU Arad.

×
Subiecte în articol: accident Arad Bârzava
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close