Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit pe loc într-un accident urmat de incendiu în Valu lui Traian, Constanţa

Un bărbat a murit pe loc într-un accident urmat de incendiu în Valu lui Traian, Constanţa

Un bărbat a murit pe loc într-un teribil accident urmat de incendiu produs în comuna Valui lui Traian din judeţul Constanţa.

Un bărbat a murit pe loc într-un accident urmat de incendiu în Valu lui Traian, Constanţa
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    24 Iul 2022   •   15:32

Cumplitul accident s-a produs, astăzi, pe Calea Dobrogei din comuna Valu lui Traian.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani conducea un triciclu când, la un moment da, şoferul unui autoturism marca Kia a plecat de pe loc fără să se asigure.

Potrivit primelor informaţii, şoferul autoturismului a plecat de pe loc şi chiar ar fi vrut să taie linia dublă continuă pentru a întoarce. Fix în acel moment, bărbatul aflat pe triciclu a intrat în plin în autoturism.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe şosea, fiind grav rănit. Rezervorul triciclului s-a spart la impact, astfel că atât maşina, cât şi vehiculul cu trei roţi au luat foc şi au ars aproape în totalitate.

Martori la cumplitul accident, alţi oameni aflaţi în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale ISU Dobrogea, SMURD şi ale Ambulanţei.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 44 de ani, acesta fiind declarat decedat.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul mortal din Valu lui Traian.

"Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani, și un motociclu, condus de un bărbat, de 44 de ani. 

În urma impactului, cele 2 vehicule au luat foc. A rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului motociclului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident Valu lui Traian Constanța
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close