Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit într-o ambulanţă privată, după ce autospeciala s-a izbit de o altă maşină, în Tulcea. Traficul a fost deviat prin pădure

Un bărbat a murit într-o ambulanţă privată, după ce autospeciala s-a izbit de o altă maşină, în Tulcea. Traficul a fost deviat prin pădure

O ambulanță privată din Ialomița a fost implicată într-un accident grav în județul Tulcea, marți dimineață, soldat cu un mort.

Un bărbat a murit într-o ambulanţă privată, după ce autospeciala s-a izbit de o altă maşină, în Tulcea. Traficul a fost deviat prin pădure
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2023   •   10:11

Victima este o persoană care se afla în autospecială şi a murit în urma impactului violent.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN22D, între localitățile Măcin și Greci, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că "un bărbat de 54 de ani ar fi condus o ambulanță din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul", potrivit IPJ Tulcea.

"În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto", au mai transmis polițiștii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta deține permis de conducere, au mai stabilit polițiștii.

Traficul este blocat pe ambele sensuri și se circula pe un drum forestier din apropiere.

Anchetatorii au întocmit dosar penal de ucidere din culpă, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: ambulanta Tulcea accident rutier mort
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close