Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 30 de ani din Ploieşti a murit, după ce s-a aruncat de pe bloc, sub ochii poliţiştilor. Omul cerea să își vadă copilul

Un bărbat de 30 de ani din Ploieşti a murit, după ce s-a aruncat de pe bloc, sub ochii poliţiştilor. Omul cerea să își vadă copilul

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de pe un bloc din Ploiești.

Un bărbat de 30 de ani din Ploieşti a murit, după ce s-a aruncat de pe bloc, sub ochii poliţiştilor. Omul cerea să își vadă copilul
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    05 Sep 2021   •   13:02

Poliţia Prahova a fost sesizată despre faptul că, pe strada Cantacuzino, un bărbat s-a urcat pe un bloc și cere să își vadă copilul.

Agenţii sosiţi la faţa locului au urcat după el, în încercarea de a-l linişti şi a-l convinge să coboare, însă demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol.

Bărbatul de 30 de ani din Ploiești s-a urcat pe bloc și cerea să își vadă copilul

Medicii sosiţi la locul cu pricina au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, politiștii Secției nr. 3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel de 112, despre faptul că pe strada Cantacuzino intersecție cu strada Popa Farcaș, un bărbat de 30 de ani din Ploiești s-a urcat pe un bloc și solicită să își vadă copilul. 

Imediat politiștii s-au deplasat la fața locului, au urcat alături de el pe bloc și au încercat să îl liniștească, dar din păcate demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol. 

Un echipaj medical a procedat la resuscitarea acestuia, dar din nefericire a fost declarat decedat. 

Medicii l-au resuscitat, însă nu i-au mai putut salva viaţa

Politiștii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Totodată se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul Poliţiei, transmis presei.
 

 

×
Subiecte în articol: bloc Ploiești
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Ciolpani și Snagov: Un urs a fost văzut în zonă
x close