Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit, după ce a fost atacat cu un cuţit într-un bar, într-o comună din Mehedinţi

Un bărbat a murit, după ce a fost atacat cu un cuţit într-un bar, într-o comună din Mehedinţi

Un bărbat de 39 de ani, tată a doi copii, a fost înjunghiat mortal. Totul s-a întâmplat într-un bar din localitatea Salcia, jud. Mehedinţi. Soţia şi martorii spun că între cei doi bărbaţi ar fi existat un conflict mai vechi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2024   •   08:23

Ieri seară însă, cei doi, s-au întâlnit din nou, s-au luat la ceartă, iar atacatorul lui a plecat acasă de unde a luat un cuţit şi a revenit la barul din localitate unde şi-a înjunghiat mortal victima.

Crima a avut loc într-un bar din localitatea Salcia, judeţul Mehedinţi. Cei doi bărbați s-ar fi certat timp îndelungat, iar, la un moment dat, victima a fost atacată cu un cuţit.

"Am vorbit cu el la telefon, s a luat cu el şi tot îl înjura şi i-am zis să vină acasă şi nu a venit. Pe viaţă să îi dea. Eu eram acasă cu băieţelul", a spus soţia bărbatului înjunghiat mortal.

Între criminal și victima sa au existat și alte certuri, în trecut.

Trupul bărbatului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close