Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe un drum spre o cabană de vânătoare din Timiș

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe un drum spre o cabană de vânătoare din Timiș

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort pe drumul dintre localitatea Soca și o cabana de vânătoare privată, după ce ar fi fost atacat de un animal sălbatic.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe un drum spre o cabană de vânătoare din Timiș
Sursa foto: imagini amator
de Andreea Borboros    |    14 Oct 2023   •   08:59

Tragedia a fost descoperită pe un câmp din localitatea Soca. Bărbatul era fără suflare cu multiple răni la cap. Apelul la 112 a fost făcut de un localnic.

"Polițiștii Orașului Deta au fost sesizați în jurul orei 20:28, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat pe drumul dintre localitatea Soca și o cabană de vânătoare privată.

Din verificările preliminare se pare că, acesta ar fi fost atacat de un animal sălbatic, posibil cerb", transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

Criminaliștii s-au deplasat imediat la fața locului, acolo unde era și cerbul. A fost chemat un vânător pentru a împușca animalul, care era agitat. 

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

 

×
Subiecte în articol: Soca Timis cerb cabană de vânătoare
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close