Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit după ce casa în care se afla a explodat și a luat foc

Un bărbat a murit după ce casa în care se afla a explodat și a luat foc

Un bărbat din județul Olt a murit după ce casa în care se afla a explodat și a luat foc. Pompierii i-au găsit corpul într-o cameră și au stabilit că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze la centrala termică a locuinței.

Un bărbat a murit după ce casa în care se afla a explodat și a luat foc
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2021   •   21:59

Incidentul a avut loc miercuri în comuna Traian din judeţul Olt. Alarma a fost dată de un vecin care a anunţat că la o casă din localitate a avut loc un incendiu urmat de o explozie.

La faţa locului au intervenit Pompierii Detașamentului Caracal cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj și o autospecială pentru primă intervenție.

La sosirea echipajelor, ardeau bunurile dintr-o cameră de locuit, o bucătărie, o cameră tehnică și acoperișul casei.

După pătrunderea în casă, pompierii au identificat într-o cameră trupul neînsuflețit al bărbatului, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pe timpul intervenției a fost depresurizat un rezervor de GPL, cu capacitatea de 1.750 de litri, aflat în apropierea casei și au fost evacuate trei butelii de aragaz, informează Mediafax.

Pompierii au mai anunțat că în urma incendiului a fost afectată tâmplăria locuinței și au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș, bunurile dintr-o cameră de locuit, camera tehnică a centralei termice și o bucătărie.

Cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaz la centrala termică a locuinței.

×
Subiecte în articol: barbat a murit casa explozie Olt comuna Traian
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close