Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat găsit mort, în propria locuință, după un incendiu, în Hunedoara. Prima ipoteză a pompierilor

Bărbat găsit mort, în propria locuință, după un incendiu, în Hunedoara. Prima ipoteză a pompierilor

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit mort într-o locuință din localitatea General Berthelot, în județul Hunedoara, care a fost afectată de un incendiu.

Bărbat găsit mort, în propria locuință, după un incendiu, în Hunedoara. Prima ipoteză a pompierilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2024   •   09:58

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii Detașamentului Hunedoara au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea General Berthelot.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la alte construcții.

Concomitent cu acțiunea de localizare a incendiului, s-a intervenit pentru identificarea eventualelor persoane surprinse în locuință. Astfel, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit decedat.

Intervenția pompierilor a durat peste două ore, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost utilizarea focului deschis în spații închise, arată ISU Hunedoara, notează Mediafax.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul obișnuia să consume alcool, iar prima ipoteză luată în calcul este că ar fi aprins focul în altă parte decât în sobă.

×
Subiecte în articol: incendiu Hunedoara barbat mort
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close