Antena 3 CNN Actualitate Locale Sfârşit tragic pentru un tată care a căzut în canalul lacului de acumulare Sântămăria Orlea din Haţeg

Sfârşit tragic pentru un tată care a căzut în canalul lacului de acumulare Sântămăria Orlea din Haţeg

Bărbatul de 41 de ani, care a căzut accidental în canalul lacului de acumulare Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit mort, de echipele de intervenţie ISU Hunedoara.

Sfârşit tragic pentru un tată care a căzut în canalul lacului de acumulare Sântămăria Orlea din Haţeg
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   23:28

Din primele verificări, echipa de intervenţie deplasată la faţa locului a constatat că bărbatul, care păzea mai multe oi pe malul stâng al canalului lacului de acumulare Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a încercat să recupereze un obiect de lemn, ce aparţine fiului său în vârstă de 13 ani. La un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

Pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara şi un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara au intervenit pentru căutarea bărbatului. Alături de ei s-au aflat pompierii Detaşamentului Hunedoara - Punctul de Lucru Toteşti.

Dispeceratul Integrat 112 a anunţat Hidroelectrica - Sucursala Haţeg şi a solicitat să fie luate toate măsurile tehnice referitoare la turbionarea apei, astfel încât misiunea de căutare a echipajelor de intervenţie să se desfăşoare în condiţii lipsite de pericole, a precizat ISU Hunedoara. 

Bărbatul de 41 de ani a fost găsit decedat, fiind extras din apă, în cursul serii, de echipele de intervenţie.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close