Antena 3 CNN Actualitate Locale A mers la scăldat în Dunăre și a murit înecat. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit de pompierii din Tulcea

A mers la scăldat în Dunăre și a murit înecat. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit de pompierii din Tulcea

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a mers la scăldat în Dunăre, în apropierea municipiului Tulcea - zona 7 țevi, și nu a mai ieșit. Pompierii din Tulcea au mers pentru a-l căuta pe bărbat, însă atunci când l-au găsit au constatat că acesta a murit.

A mers la scăldat în Dunăre și a murit înecat. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit de pompierii din Tulcea
de Andreea Ştefan    |    Cătălina Buzoianu    |    10 Aug 2021   •   19:06

În jurul orei 14:45, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe Dunăre, în apropierea municipiului Tulcea - zona 7 țevi, o persoană de sex masculin era posibil dispărută. 

Bărbat dispărut, de aproximativ 48 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 2 ofițeri și 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o ambarcațiune de aluminiu tip IB5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ.

De asemenea, la fața locului au fost prezenți reprezentanți de la Sectorul Poliției de Frontieră Tulcea, cu o ambarcațiune și Poliția Transporturi.

La ora 16:30, persoana a fost găsită în apele fluviului Dunărea, la 30 de metri în aval de locul unde a fost văzut ultima dată și aproximativ 5 metri de mal.

Medicii au încercat resuscitarea bărbatului, însă, din nefericire, acesta nu a răspuns favorabil și a fost declarat decedat.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

×
Subiecte în articol: Tulcea Dunare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close