Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care a murit împreună cu fiul său de 9 ani, în Giurgiu, filmat înainte de tragedie

Bărbatul care a murit împreună cu fiul său de 9 ani, în Giurgiu, filmat înainte de tragedie

Avem noi imagini cu bărbatul din Giurgiu şi fiul său de 9 ani, care au murit după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp. Între timp, sunt audieri la Poliţie, iar apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi fost depresiv după ce soţia a murit, acum două luni.

de Ana Ciuvică    |    29 Mai 2023   •   12:52

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, pe o stradă din localitate Cosoba, judeţul Giurgiu, cu câteva momente înainte de tragedie, se vede cum copilul în vârstă de 9 ani era în faţa tatălui său pe ATV.

Poliţiştii spun că ipoteza în care copilul ar fi condus ATV-ul în momentul accidentului nu este luată în calcul, însă cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Un copil de nouă ani a murit împreună cu tatăl său după ce ATV-ul pe care se aflau s-a izbit de un stâlp

Vecinii bărbatului spun că acesta ar fi fost depresiv, după ce soţia sa şi-a pierdut viaţa în urmă cu două luni. Mai mult, acesta şi-ar fi vizitat, ieri, toate rudele înainte de accident.

Tragedia s-a produs, ieri după-amiază, pe o stradă din localitatea Cosoba. Atât bărbatul, cât şi fiul său de 9 ani, au murit pe loc după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp de pe marginea şoselei.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close