Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă pe litoral: Trupul neînsufleţit al unui bărbat, descoperit de un trecător plutind în mare, în Mamaia | Ipotezele anchetatorilor

Alertă pe litoral: Trupul neînsufleţit al unui bărbat, descoperit de un trecător plutind în mare, în Mamaia | Ipotezele anchetatorilor

Alertă pe litoral, după ce trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit pe plaja din Mamaia.

de Cătălina Buzoianu    |    28 Apr 2024   •   09:42

În acest moment nu a fost identificată victima. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit la ora 06:30, potrivit pompierilor de la ISU Dobrogea.

Un bărbat care făcea sport și trecea prin zonă a fost cel care a observat trupul neînsuflețit al bărbatului plutind în apă. A sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii de la ISU Dobrogea cu o ambarcațiune și cu o autospecială. Au intervenit și la scurt timp au adus cadavrul la mal.

După ce au fost făcute verificările de rigoare de către polițiștii care au fost și ei chemați pe plaja din stațiunea Mamaia, trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a survenit acest deces. Se iau în calcul două variante în acest moment: fie un suicid, fie un accident nefericit, dat fiind că trupul neînsuflețit a fost găsit în zona digului din stațiunea Mamaia. Se poate vorbi și de un eventual accident, existând posibilitatea ca bărbatul să fi alunecat.

”La data de 28 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui ɓărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului și a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Mamaia cadavru barbat mort
Parteneri
Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024
x close