Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat mort după ce a fost înţepat de albine, în Gorj: ”Rămâi crucit când auzi aşa ceva”

Bărbat mort după ce a fost înţepat de albine, în Gorj: ”Rămâi crucit când auzi aşa ceva”

Un bărbat din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, a murit după ce a fost înţepat de mai multe albine.

Bărbat mort după ce a fost înţepat de albine, în Gorj: ”Rămâi crucit când auzi aşa ceva”
de Andreea Cigolea    |    23 Apr 2021   •   11:00

Bărbatul avea aproximativ 20 de stupi şi, de obicei, purta costum de protecţie.  

Un echipaj SMURD a intervenit şi a efectuat manevre de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia, echipajul constatând decesul.   

Localnicii, şocaţi de cele întâmplate

”Rămâi crucit când auzi aşa ceva. Era un om foarte harnic, un vecin cu care ne înţelegeam foarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi de ce a fost înţepat“.   

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că bărbatul de 64 de ani, din comuna Drăguţeşti, era în stare de inconştienţă, pe o alee din spatele locuinţei. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei.

În urma verificărilor efectuate privind stabilirea împrejurărilor faptei, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce desfăşura activităţi apicole, la stupii de albine pe care îi deţinea în curtea locuinţei, a fost înţepat de mai multe albine. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost  transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.    
 

×
Subiecte în articol: albine
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close