Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat mort într-un incendiu cumplit izbucnit în gospodăria lui din Vrancea

Bărbat mort într-un incendiu cumplit izbucnit în gospodăria lui din Vrancea

Un bărbat de 55 ani, din localitatea Nereju Mic, a murit, luni seara, într-un incendiu care i-a cuprins gospodăria, trupul său fiind găsit carbonizat de echipajele de pompieri.

Bărbat mort într-un incendiu cumplit izbucnit în gospodăria lui din Vrancea
14 Ian 2020   •   10:22

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, la momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp.

S-a intervenit atât pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea celorlalte construcţii din gospodăriile învecinate.

După mai bine de patru ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat, în interior fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de aproximativ 55 ani.

ISU Vrancea a mai precizat că în incendiu au ars locuinţa construită din paiantă, compusă din patru camere, acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, două anexe gospodăreşti, precum şi bunuri aflate în interior, respectiv obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, articole textile.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Anghel Saligny" al judeţului Vrancea, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Năruja.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Vrancea nereju mic
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close