Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă un caz revoltător din sistemul medical. Fiul bărbatului mort la Urgenţe s-a hotărât să vorbească

Încă un caz revoltător din sistemul medical. Fiul bărbatului mort la Urgenţe s-a hotărât să vorbească

După cazul femeii care a așteptat 16 ore pe holul secției de Urgență de la Spitalul Judeţean Constanţa, o altă tragedie a ieşit la iveală. 

Încă un caz revoltător din sistemul medical. Fiul bărbatului mort la Urgenţe s-a hotărât să vorbească
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Feb 2020   •   15:36

La acelaşi spital, un bărbat de 70 de ani şi-a găsit sfârşitul, a povestit fiul acestuia, sâmbătă, la Antena 3.

Fiul bărbatului îi acuză pe medici că s-ar fi mişcat greu şi l-ar fi diagnosticat greşit pe tatăl său.

Totul s-a întâmplat în septembrie, când bărbatul s-a simțit rău și a sunat la 112. A venit ambulanța și l-a dus direct la spital. Acolo, bătrânul a rămas pe targă și a așteptat trei ore până a fost prima dată consultat. Seara, l-a chemat pe fiul său în ajutor, spunându-i că nu se descurcă singur și că nu este băgat în seamă de nimeni.

Tânărul a venit, a vorbit cu medicii şi după un sfert de oră, bărbatul era dus în sala de consultație, unde i s-a spus că nu are nimic și că poate merge acasă. După o zi, s-a simţit din nou rău, a mers la un alt spital, unde bătrânul a fost  intubat cu oxigen. Pentru că aparatura necesară lipsea, omul a fost din nou trimis la Spitalul Județean. Ca și data trecută, i s-a spus că este bine. După ore multe de agonie, bătrânul de 70 de ani a intrat în comă şi a murit.

Acum, fiul îi acuză pe medici că s-au mişcat greu, deşi tatăl său avea dureri. Potrivit bărbatului, medicii i-ar fi spus că e schimb de tură, că nu sunt medici, iar apoi, când l-au consultat, au decis că e bine şi poate merge acasă. "Au zis că starea e bună, inima e bună, dar la final a decedat", acuză fiul bărbatului.

În replică, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa resping toate acuzaţiile şi spun că s-au respectat protocoalele, pacientul era conştient şi nu reprezenta o urgenţă.

Încă un caz cutremură sistemul medical. Fiul bărbatului mort la Urgenţe, mărturie şocantă

×
Subiecte în articol: spital barbat mort
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close