Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în urma unui stop cardio-respirator, la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Avea 36 de ani

Un bărbat a murit în urma unui stop cardio-respirator, la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Avea 36 de ani

Intervenţie de urgenţă la punctul de trecere al frontierei de la Petea, acolo unde un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a murit.

Un bărbat a murit în urma unui stop cardio-respirator, la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Avea 36 de ani
Sursa foto: presasm.ro
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2023   •   17:25

Potrivit presei locale, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se afla pe partea maghiară și intenționa să intre în România, pe la punctul de trecere al frontierei de la Petea.

Astăzi, în jurul orei 15:00, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. La faţa locului au ajuns două echipaje de prim-ajutor din județul Satu Mare și din Ungaria.

De asemenea, a fost chemat şi un elicopter medical al statului maghiar.

”În Punctul de Trecere a Frontierei Petea – la ora 15:00, în zona punctului de trecere, pe teritoriul maghiar, a fost observat un cetățean român căzut inconștient.

S-a solicitat intervenția ambulanței maghiare care la ora 15:10 efectua primele manevre de resuscitare. Autoritățile maghiare au solicitat intervenția unui echipaj aerian.

La ora 15.47 a fost constatat decesul persoanei. Precizăm faptul că persoana se deplasa pe jos, pe teritoriul statului maghiar și nu ajunsese pe aliniamentul de control, nu efectuase formalitățile de frontieră pentru ieșirea din Ungaria, respectiv intrarea în România”, citată de presasm.ro

Din păcate, după toate eforturile medicilor, bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. 

Tânărul, în vârstă de 36 de ani, este din Turulung, județul Satu Mare. Corpul neînsuflețit a fost dus la o prosectură din Ungaria și urmează să fie repatriat.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close