Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin

Un bărbat a murit la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin

Un bărbat din Vâlcea a murit chiar în Secția de Poliție. Acesta a fost implicat într-o bătaie în parcarea unui supermarket din oraș și a fost dus la poliție pentru a da declarații.

de Ioana Mircea    |    14 Apr 2023   •   10:23

Tragedia a pornit de la o discuție aprinsă în parcarea unui supermarket din Vâlcea. Doi bărbați s-au luat la ceartă, iar spiritele s-au încins atât de tare încât la un moment dat s-au luat la bătaie.

Într-un final, aceștia au sunat la 112 pentru ca Poliția să facă o anchetă. Ambii au ajuns să stea de vorbă cu anchetatorii. În timp ce erau în secție, unuia dintre ei i s-a făcut rău.

Polițiștii au sunat la ambulanță și au cerut ajutor medical. Echipajul venit la fața locului a început să îl resusciteze pe bărbat, însă din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Omul și-a dat ultima suflare, chiar în Secția de Poliție după ce a stat de vorbă cu polițiștii. Medicii legiști au stabilit după necropsie că bărbatul a făcut infarct.

Citește și: Pacient mort după ce a căzut de la etajul 1 al Spitalului Județean Ploiești

În acest moment, se desfășoară o anchetă.

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close